Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Wilt u uw personeel belonen voor een jaar hard werken? Zoek je iets nieuws, iets sportiefs en origineel voor een bedrijfsuitje? Dan is een personeelsdag de uitgelezen manier om uw waardering kenbaar te maken. Wij snappen als geen ander dat een perfect georganiseerde personeelsdag zal zorg dragen voor een positievere atmosfeer binnen uw bedrijf/afdeling. Met een divers programma (actief-creatief-avontuurlijk) en verschillende sfeervolle locaties zullen wij er voor zorgen dat het personeel deze dag niet snel zal vergeten.

Ondanks de recessie kunt u tegen gunstige tarieven toch nog iets leuks doen voor uw personeel zodat de motivatie in stand blijft en de sfeer op werk optimaal zal blijven.

We stemmen het programma af op jullie wensen. Wat dacht je van een beachdag met aansluitend een compleet verzorgde barbecue? Of een powerkiten clinic met gevarieerde lunch? Geef je liever de voorkeur aan een “stranddag op maat”? Ook dat kan je aan ons toevertrouwen. Na jarenlange ervaring in het organiseren van beachdag en zorgen we voor een afwisselend programma vol sport, spel, spanning en sensatie! Alles is mogelijk!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier zodat wij voor u een ‘Flitsende’ personeelsdag kunnen organiseren!

Onze bedrijfsuitjes zijn te boeken in:

Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Op aanvraag:

Noordwijk, Katwijk, Wassenaar.

Andere locatie in overleg met ons, dan kunnen wij kijken of de locatie geschikt is voor het uitje die u wilt