Beachclub Royal

Beachclub Royal

Na vorig jaar te zijn verkozen tot het meest sfeervolle strandpaviljoen is Beachclub Royal dit jaar het beste strandpaviljoen van Nederland!

Beachclub Royal ligt direct aan het brede strand van Hoek van Holland. Een echte beachclub met een groot terras, restaurant, business lounge, kinderparadijs en een capaciteit voor 4500 gasten. Een groot overdekt en verwarmd terras speciaal voor de wat minder mooie dagen.

Tijdens de zomermaanden is Beachclub Royal met zijn stijlvolle terras en ligbedden “The place to be” voor de echte zonaanbidder. Echte palmen, zand, lounge-seats, vriendelijk personeel en bediening op de hele beachclub zorgt voor het ultieme tropische relax gevoel! Voor onze zakelijke klanten die in alle rust willen vergaderen is er een business lounge.

Royal is, mede door zijn ligging, uitermate geschikt voor een breed scala aan evenementen. Van kleinere bedrijfsuitjes tot grote buitenevenementen met live muziek en grote podia. De ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid maken Beachclub Royal tot een unieke evenementenlocatie direct op het strand.

Ons grote terras is deels overdekt en verwarmd maar kan wanneer het weer het maar even toelaat snel tot ‘open lucht’ terras worden omgetoverd.

Door de samenwerking met diverse organisaties kan Beachclub Royal je een breed assortiment van mogelijkheden aanbieden. Van workshop tot compleet verzorgd mega strandfeest. Wij hebben een groot aantal arrangementen beschikbaar zowel voor particulier als bedrijven.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.